پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست شبکه بهداشت درمان چرام از برگزاری کمیته هفته جهانی تغذیه با شیر مادر با حضور مسئولین واحدهای ستادی در شبکه بهداشت درمان چرام بر داد

سرپرست شبکه بهداشت درمان چرام از برگزاری کمیته هفته جهانی تغذیه با شیر مادر با حضور مسئولین واحدهای ستادی در شبکه بهداشت درمان چرام بر داد


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ مهندس جعفری فر  در این کمیته با بیان اینکه هفته جهانی شیر مادر دهم تا شانزدهم مرداد ماه برگزار می شود، گفت: کمیته داخلی جهت برنامه ریزی و  ارائه نظرات و پیشنهادات و هماهنگی  های لازم برای برگزاری هر چه باشکوهتر و موثرتر هفته جهانی تغذیه با شیر مادر با شعار توانمند سازی والدین تقویت تغذیه با شیر مادر حال و آینده " حمایت همه جانبه از مادران برای تداوم شیر دهی با شیر مادر برگزار شد.


وی تصریح کرد: مشاوره شیردهی به مادران باردار و شیرده درمورد مزایای شیر مادر در مراکز و پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت، پخش فیلم آموزشی در خصوص تغذیه به شیر مادر در سالن انتظار مراکز جامعه سلامت در هفته شیر مادر، چاپ بنر و پوستر جهت نصب در سطح شهر و مراکز جامعه سلامت و خانه های بهداشت از جمله مصوبات این کمیته است.


جعفری فر در ادامه برگزاری کمپین آموزشی با موضوع تغذیه با شیر مادر در کلاس آمادگی برای زایمان در شهر چرام، برگزاری کارگاه آموزشی شیر مادر جهت پرسنل شبکه بهداشت و درمان، مربیان مهد کودکها و بانوان کلیه ادارات شهرستان را از دیگر مصوبات این کمیته عنوان کرد.


کارشناس مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان چرام، نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه اکسي‌توسين باعث انقباضات رحم شده و آن را به تدريج به اندازه طبيعي خود بازمي‌گرداند، گفت: از آثار فيزيولوژيک شيردادن به کودک ترشح اکسي‌توسين است که از بخش پشتی غده هيپوفيز در اثر مکيده‌ شدن پستان توسط طفل شيرخوار ترشح مي‌شود.


سکینه مرادیان افزود: در نخستين روزهاي پس از زايمان، آغوز با ترکيب متراکمي از فاکتورهاي ايمني‌بخش(مانند گلبول‌هاي سفيد، ايمونوگلبولين A و آنتي‌بادي‌ها همراه با فاکتور آنتي‌ تريپسين که مانع تجزيه آنها مي‌شود) ترشح شده و در حقيقت نوعي مصونيت را در حساس‌ترين و آسیب پذیر ترین دوره زندگی کودک را فراهم می کند .


به گزارش وب دا ؛ دهم تا شانزدهم مرداد ماه با شعار توانمند سازی والدین تقویت تغذیه باشیر مادر حال و آینده  نام گذاری شده است .